dimecres, 3 d’abril del 2013

LA IM-PUTA INFANTA

Bé, recent tornats de Setmana Santa, amb les conseqüents flagel·lacions i laceracions escrotals, reiniciem el retorn  al blog amb més show Borbonístic: Avui s'ha fet oficial la imputació de la infanta Cristina pel cas Noós, després que els darrers correus electrònics filtrats per Diego Torres, un dels també imputats en la trama i ex-soci de Urdangarin i Cristina en tot aquest tema, deixessin constància de la seva implicació. Prou s'ha tardat, però és lògic veient la tasca de la Fiscalia ANTI-corrupció (així, tal com sona) per fer lo impossible per evitar que la Infanta es veiés tractada pel jutge com una persona més de la societat civil.
Borbona de butano

Per a tots resulta plausible veure que, en cas d'estar qualsevol de nosaltres en la pell de Cristina, ja faria temps que estaríem imputats. Un aplaudiment doncs al jutge Castro, que llença la seva carrera a fer punyetes a partir d'aquest mateix moment i es suïcida públicament per tal d'aconseguir, pobre bobo, esclarir la veritat. Poc li ha costat ja a la Fiscalia ANTI-corrupció (així de nou, tal com sona) presentar recurs contra la imputació de la Borbona. I és que la Fiscalia ANTI-corrupció (en mans del govern i d'aquest cavernícola cellut disfressat de progre que és Ruiz Gallardón) ha fet, continua fent i farà tot el possible per a que Cristina continui en estat de "Jo no sabia res del que feia el meu marit". Aquesta afirmació també sembla que inclou amants del ex-jugador del Barça de Handbol.



No sabia res la pobreta...

















El país veí se n'està anant a la merda des de fa temps i la pudor és insuportable. En fa tanta, que aquí a Freedonia hem decidit tancar finestres per a que no entri l'aire pestilent que destil·la aquesta patuleia de lladres, criminals, corruptes, mafiosos i demés espècies que deambulen pel Reialme, la Presidència i demés institucions de l'estat Espanyol (ei Oriol, de tu tampoc ens n'oblidem!).



I ara què? Doncs res, el Rei continuarà anant de putes, amb els seus comptes a Suïssa mentre el Parlament escollit pel poble anirà vetant totes les preguntes sobre la Monarquia i els seus abusos al poble.

Torres continuarà filtrant correus (ara amenacen que més personals, amb banyes incloses) fins que tingui un accident.
La Reina Sofia continuarà masturbant-se en la seva intimitat amb una foto del Rei d'Oros.
La Infanta Elena continuarà sent Elena, la qual cosa ja és prou putada.
I el príncep? Felip VI (agafeu-vos que venen curves) es prepara per assumir el tro de la Corona en breu, mentre Letizia continuarà autoprenyant-se amb llet importada expressament del Riu Jordà. O alguna cosa així que feien els Borbons de cara als nadons que parien.
El final no ens agradarà gens; ho sabem com quan mirem una pel·lícula de terror, que sempre acaben malament,  però que gaudim mentre ens foti la por al cos i ens asseguri uns quants moments de susto i bot a la butaca. Cristina no anirà a la presó, però mentrestant, anirem somniant Repúbliques. Bona nit.
Aconseguint uns eurets per a la fiança...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada