dimarts, 12 de març del 2013

FANTASMES

-En ocasiones veo muertos - -¿los ves muy a menudo?
-Cada vez que profano tumbas.

Tots hem conegut gent en la nostra vida que ens ha assegurat que, de vegades, veuen morts. O esperits. O fantasmes. O el que collons vulguis dir-li. Els més prudents parlen de "sensacions" que senten dins d'ells i que atribueixen a éssers espirituals. O éssers de llum. O éssers d'una altra dimensió. O com collons vulguis dir-los-hi.

En tot cas, el que fa que aquests testimonis et facin dubtar i abandonar el teu raciocini més natural, és que qui de vegades t'ho ha dit és un amic o amiga de confiança, que saps que no està, per entendre'ns, malament del cap. És a dir, no parlem d'estafadors com Anne Germain o de tarats com el vident del poble que assegura tenir poders des de petit gràcies a la Verge de torn o a una sonda anal que uns extraterrestres li van embutir quan era més jove i el van abduir. Parlem de gent sense cap malaltia mental aparent ni a la recerca de cap benefici econòmic.

Te cojo, te enrollo y te como...
I malgrat tot, sempre em venen reflexions de les que no em puc despendre...

...quan veus fantasmes van vestits o despullats? La roba té ànima o els esperits pudor i per això es tapen o veus el cadàver de la teva àvia amb els pits fins als genolls?

...en cas que vegis "éssers de llum", i per tant ignores si van vestits o no, què és el que fa que els consideris esperits humans d'algun familiar mort en temps passats?

...si et parlen, què et diuen més enllà que estan bé i que no et preocupis per ells, que ells cuiden de tu?

...veus també esperits d'animals i plantes (éssers vius com les persones), transformats en éssers de llum si cal? Pensa en el fet de no veure'n, perquè un cop més caus en la trampa de sempre: els humans som l'espècie escollida, els únics que tenim ànima, amb lo qual hi ha un Creador que ens ha posat per damunt de tota creació en l'Univers. Si acceptes això últim, no només ignores per complet el gran que és l'Univers, sinò el molt que ha tardat aquest creador (dis-li Déu si vols) a posar-nos en escena, tenint en compte que el Big Bang va ocòrrer fa milions d'anys i nosaltres no portem aquí ni una milèsima d'aquest temps donant pel cul a tot el que es mou. Per suposat si opines que l'Univers només té 7.000 anys d'antiguitat, estàs en el bloc equivocat. O en el moment de la història equivocat. O en el planeta equivocat. O el que collons vulguis dir-li.

...més enllà de la vergonya que et pot fer donar testimoni dels teus suposats poders, o "sensibilitats especials" com tant us agrada dir, has pensat que el que et passa ja té catalogació mèdica i no costa res anar a la consulta? No és res de què avergonyir-se. Hi ha coses pitjor a la vida: Ser del PP. O ser Borbó. O ser el proper Papa tapa-pederastes. O el que collons vulguis dir-li.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada