diumenge, 24 de març del 2013

MOSSÈN DURAN COMENÇA LA SETMANA SANTA

Sincerament, quines tragaderes ha de tenir el simpatitzant d'Unió per a aguantar les meravelles del nostre Mossèn preferit. Aquí va l'última:

'Hem d'intentar que sigui el 2014. Això ho hauran de decidir CiU i ERC, i tant de bo ICV i el PSC. Però segons quines circumstàncies polítiques, econòmiques o socials, podrien dur a ajornar-la. Però no pot anar més enllà del 2016. El compromís és fer la consulta en aquesta legislatura. Si podem, el 2014. Però no necessàriament, si no es donen les circumstàncies', ha dit Duran.


Li vaig agafar les dues així mentre li resava el Parenostre...
Bé, avisats estàveu. Els freedonians encara no hem manifestat el nostre posicionament envers el procés sobiranista de Catalunya. Vagi per endavant que creiem fermament amb que tot poble que així es consideri a sí mateix té el dret a gestionar-se, viure i organitzar-se com vulgui. Però que d'una banda i l'altra a nivell polític hi ha un joc pervers, demagog i repugnant envers els sentiments d'uns i altres, és innegable. Mossèn Duran n'és un exemple clar.

Sembla que les processons seran llargues al respecte del tema i el final un calvari que esperem que no acabi amb la crucifixió de ningú. Però si volíeu el paper de Judes, hi ha qui fa oposicions i porta la davantera de fa temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada