dilluns, 4 de març del 2013

OPUS 10


Extret de la web d'El Periódico d'avui:

El Ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha manifestat en referència al matrimoni homosexual que existeixen "arguments racionals" que diuen que "aquest matrimoni no ha de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics que el matrimoni natural".

M'encanta sentir a gent religiosa, en especial els de l'Opus com aquest ministre fatxa i ridícul, "argumentant racionalment" les seves bogeries i estupideses. Aquí va el seu argumentari racional:

"Si ens oposem al matrimoni entre persones del mateix sexe, no podem usar arguments confessionals. Existeixen arguments racionals que diuen que aquest matrimoni no ha de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics que el matrimoni natural. La pervivència de l'espècie, per exemple, no estaria garantida"

Un món amb més de 7.000 milions de persones , de la qual una gran part passa gana i mort diàriament d'epidèmies i altres causes que poc tenen a veure amb el que anomenariem una mort natural, i aquest antic numerari de l'Opus preocupat perquè els homosexuals puguin acabar amb l'espècie humana per la seva mala costum de fer l'acte sexual amb qui els ve en gana.
Si es tracta de discriminar als que no perpetuen l'humanitat, què tal ho tenim amb els capellans i monges de les seves congregacions? Aquests no follen (o aquest és el vot que han fet) i si ho fan, acostumen a fer-ho amb persones d'edat més primerenca.

Diem les coses tal com són: L'Opus és una secta creada per un fanàtic franquista i que compta entre els seus seguidors amb una colla de descerebrats als que els hi han robat tota capacitat d'anàlisi i crítica envers la seva fe cega amb aquest Déu amb el que diuen que creuen i que, d'existir, s'avergonyiria de tenir seguidors tan malalts. No saben la sort que tenen que del seu Déu no tenim notícies a dia d'avui ni se n'esperen.


Quan un ministre governa abans amb la Bíblia que amb les lleis civils de la societat a la que representa, anem directes a l'abisme. L'abisme d'aquesta Edat Mitjana que es resisteix a anar-se'n dels cors i caps d'alguns i que ens manté ostatges de la por més irracional que el nostre cervell primitiu hagi pogut crear: la de les religions.
Si es tractava de legislar a favor de la procreació de més persones en aquest món a la vora de l'extinció, cregui'm Sr. Fernández Díaz: res com la poligamia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada