divendres, 22 de febrer del 2013

BORBÓ EN GEL

Froilan anda suelto...

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va demanar aquest dimecres que el Rei abdiqués a favor del Príncep d'Astúries, per liderar "una segona transició" a Espanya. Una petició de la qual immediatament es va desmarcar el PSOE. Quin goig veure dos partits auto-anomenats "socialistes" defensant, cadascun d'una manera particular, la monarquia. Només en un país tan rematadament malalt com aquest podia haver-hi una guerra civil ara fa 80 anys entre republicans i monàrquics (entre altres etiquetes, lògicament) i que finalment el socialisme hagi acabat sent monàrquic i la Falange republicana.
I els morts enterrats en cunetes descollonats del riure, quin remei.
Per a quan la caiguda de la Monarquia?

Que Pere Navarro fa oposicions cada dia per semblar més inútil i nociu que Montilla per al socialisme català,  és ja una evidència. Sincerament, si com a socialista no ha de demanar la República, callat potser evita que els demés pensem que, a més d'inútil i nociu, és idiota. Una oportunitat perduda, llàstima.
Pel que fa al Borbó pare, aquest corrupte malversador amb comptes escampats en diferents paradisos fiscals d'arreu del món i que competeix en la passió a les faldilles amb el nostre estimat Mossèn Duran, queda poc per a dir que les seves caceres d'elefants, gendres tan corruptes com ell o Corinnes "putidiluxe" no hagin provocat de ser dites en aquests darrers temps. Ara diu que no plega fins que mori. Doncs vinga, que no ha estat res.
Felicitació de família nadalenca

El problema no és que el rei hagi d'abdicar, el problema es diu Monarquia: sistema que en ple segle XXI té tan de sentit en una democràcia com les oracions en un hospital després d'una intervenció quirúrgica.

Salut (menys per al Rei) i República.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada