dilluns, 4 de febrer del 2013

PP I ALTRES ANIMALS DE COMPANYIA

Gordo Cabrón
Resulta tan fàcil que fa fins i tot peresa escriure-hi. Si en voleu de millors, aquí us deixo els articles de Ignacio  Escolar, Carlos Torres, David Torres o el video-bloc d'Iñaki Gabilondo.
Porto dies reflexionant sobre el tema dels papers famosos de Luis Bárcenas i les implicacions que tenen damunt la cúpula del PP, en especial les que afecten directament al president del govern, Mariano Rajoy, per ocupar el lloc que ocupa.
Que una gent que va ser capaç de mentir amb els morts encara calents de l'11M dient per activa i per passiva que havia estat ETA, puguin mentir ara sense despentinar-se pel tema dels sobres i el diner negre cobrat, no és res d'extraordinari.
Que siguin els mateixos que manipulen totes les televisions públiques a les que arriben de la manera més obscena que hagi conegut la democràcia espanyola, deixant a la TV3 de l'època Pujol com un niu d'objectivitat al seu costat (i això és dir molt), tampoc aporta res de nou.
Gordo Cabrón...again

Que la pertinença a sectes catòliques de la major part de la seva cúpula directiva, com ara l'Opus Dei o els Legionarios de Cristo, els empenyi a posar la religió computable a nivell acadèmic dins la nova reforma educativa de Wert, mentre al mateix temps no els fa abstindre's de robar i estafar, a més de posar catxondo a Mossèn Duran, no és una novetat en aquesta època d'integrismes polítics i religiosos.
Que ens retallin en sanitat, educació i benestar social, mentre creen paradisos fiscals a Suïssa per als seus comptes corrents, és la vella història d'aquesta gent.
Que treballin per als bancs a qui deuen favors, prèvia condonació de deutes adquirits al llarg dels anys, donant pel cul a la classe mitjana que els sustenta amb vots i sous, tampoc aporta cap nou argument que no sabéssim.
Que la majoria del poble opina que són una colla de corruptes que mereixerien viatjar als temps de la Revolució Francesa per passar-hi una bona estona, una utopia irrealitzable.
"Shon unosh hillosh de quinientosh eurosh..."

Que el PP hauria de ser declarat ilegal, per terrorisme financer i informatiu, un somni incumplible.
Que demà continuaran als seus llocs, retallant i robant a parts iguals, mentre repeteixen que ho fan per nosaltres i que no oblidéssim que, a fi de comptes, hem viscut per damunt de les nostres possibilitats i que, en el fons, ens ho mereixem, la cantinela d'aquesta crisi inacabable.
Que si existís Déu ja els hauria fulminat de la faç de la Terra, un doble impossible.
Que els hem posats nosaltres allí, una evidència feridora i suficient esclaridora de qui som com a societat, una raó per deixar de tenir auto-estima.
Que ens han fet creure que res canviarà i que tots són iguals, la derrota de la democràcia i l'adveniment dels salvadors de pàtries, els nous nazis que ja preparen l'aterratge, ansiosos de poder.
"La conga del corrupto, ahí viene arreando"

Que ha acabat el temps de les paraules i hem de passar a l'acció, un fet ineludible si volem salvar alguna de les coses que encara ens queda.
I què ens queda? et preguntaràs.
Tu.
Encara ens quedes tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada