dimecres, 13 de febrer del 2013

EL PAPA-IMMÒBIL

Sí freedonians, el Papa Ratzinger ha mort. Què? Ah, no! Perdó, és la força de la costum. Després de tants anys, el canvi de Papa quasi sempre s'ha donat perquè Déu els ha anat cridant dolçament a la seva vora i si s'hi han resistit, la cúria vaticana també dolçament els ha ajudat a fer el viatge al més enllà. Sempre m'ha cridat l'atenció la passió i vehemència amb la que des de l'Esgésia ens matxaquen constantment per dir-nos que aquesta vida és poc més que una vall de llàgrimes i que la verdadera vida, la plena, ens ve després de la mort ja que, si hem sigut bons (ells ja t'ho defineixen bé què és això de "ser bo") anem al Cel a compartir l'eternitat amb Déu. Això sí, agonitzant com va acabar el Papa Joan Pau II, l'anterior a Ratzinger, rodejat dels millors metges del món fent lo impossible per mantindre'l viu tots els segons de vida terrenal que van poder (desenganye-us, amb el que tenia Joan Pau II, tots els demés anant a la Seguretat Social ja hauríem mort molt abans que ell) a un li entren dubtes de si realment creuen amb el que diuen.
A què no hi ha collons de fer-lo Papa?

En tot cas freedonians, el Papa Ratzinger renuncia a ser Papa. Diu que està cansat. Sí, igual que Guardiola, tot i que no veig a Ratzinger al cap d'un any fent-se budista. Realment és per estar cansat amb la de viatges amunt i avall que ha anat fent; encara recordo la seva visita a València (per cert, visita implicada en la trama Gurtel, una visita que li devia deixar el foradet del cul ben net de les llepades que la Cospedal i companyia van arribar a fer-li, ben vestides amb peineta. Blanqueig anal que se'n diu: amb això del blanqueig ja sabem que els peperos són els experts número 1.
Realment ha acabat fet pols nimalet...

Realment ha de ser cansat encubrir els abusos sexuals a 200 nens sords del sacerdot Lawrence C. Murphy als EEUU, així com altres casos igualment de pederastia que ell pesonalment va tapar en els seus anys d'arquebisbe a Munich i Fresing.
Cansat ha de ser perseguir homosexuals, que ja se sap que es mouen molt, quan beneix a algú com a la presidenta del Parlament d'Uganda, Rebecca Kadaga, qui va defensar endurir el tractament penal de l'homosexualitat y fins i tot contemplava la pena de mort en alguns casos. Pena de mort que, per altra banda, no ha tingut manies en justificar, a l'igual que ha fet amb les guerres, sempre i quan estiguin prohibides l'eutanasia i l'abort:

Puede haber una legítima diversidad de opinión entre católicos respecto de ir a la guerra y aplicar la pena de muerte, pero no, sin embargo, respecto del aborto y la eutanasia.
Carta de J. Ratzinger, al cardenal Theodore McCarrick, arzobispo de Washington DC
Cansat ha de ser haver format part de les Juventuts hitlerianes o haver estat el cap de la Santa Inquisició moderna com a prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe.
Sembla que sigui el dia de la seva 1ª Comunió mun fillet...

Sí, si nosaltres fossim Ratzinger estaríem cansats no ser Papes, sinò de ser Ratzinger.
T'entenem Ratzi: Plega i continua apropant-te a Déu tant com vulguis que segur que Ell està molt orgullòs de la teva feina i et guarda un raconet ben bonic a la seva dreta. 
Tanta pau t'enduguis, com pau deixes.
A los hijos del Rock and Roll... ¡Bienvenidos!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada