dijous, 24 de gener del 2013

ANNE GERMAIN: QUAN PAQUIRRI PARLAVA ANGLÈS

Llapisera i el Bombero torero
Sí, conciutadans i conciutadanes de Freedonia: Parlar amb els morts és possible...una altra cosa és que et contestin. Necessitava malparlar avui d'un personatge catòdic que, tot i que darrerament ja ha passat de moda, ha fet l'agost al país veí basant-se en una extraordinària capacitat que molts altres mortals no tenim: la de comunicar-se amb els morts.
I que bonico que està mun fillet dormidet...!

Aquesta dona, amb l'ajuda cínica de l'inefable Jordi González, parla amb els morts de totes bandes d'Espanya sense mirar la seva procedència social ni cultural de cadascun d'ells, però ens relata amb parsimònia i professionalitat el que li han comunicat: que si allí on estan es troben bé, que si mireu dins d'un calaix de casa que hi trobareu aquell objecte tan preuat que jo tenia en vida, que si deixa de patir per mi que ja tinc qui em cuida aquí a l'altra dimensió... i tot en un idioma que, segons diu ella, és l'espiritual, ja que d'anglès Paquirri i companyia, doncs com a que més aviat poc.
Que els famosos que desfilen pel programa de "Más allá de la vida" ho facin per diners o creença real, als freedonians ens importa poc. Però que aquesta senyora sigui capaç de vendre la fum que ven davant d'una mare que ha perdut un fill en accident de cotxe, diu molt de la falta d'escrúpols de l'espècie humana per aconseguir diners. Bé, en concret la falta d'escrúpols de la senyoreta Germain i el seu equip que, pinganillo mediante, ha realitzat un dels shows més repugnants que s'han vist mai per Telecinco i això, tractant-se del canal de Berlusconi, és dir molt. Necrofília en diferit, cinisme en estat pur i canibalisme dels sentiments en directe...qui dóna més?

Germain, parla amb aquest zombi si tens poders!
Un fet realment trist en tot aquest "tinglado" és que aquesta mena d'espectacles amb espiritistes ja es va posar de moda fa cosa d'uns 25 anys a les teles nord-americanes i també al cap d'un temps es van descobrir i posar a la llum pública tots els trucs que empraven per a "contactar amb els morts", això és, ús de microfonia i auriculars per a passar al "vident" la informació prèviament recollida de l'invitat i els seus respectius morts, domini de la lectura en fred... res d'això ha tirat enrere als ¿responsables? del canal de les Mama Chicho, que han muntat tota la infraestructura per a que la dama anglesa pugui parlar... fins i tot amb el Gran Caudillo! I no només això, sinó que engrescada per l'absoluta entrega de gran part del públic espanyol, ha anat omplint teatres cobrant 80 euros l'entrada. I la gent, entregada des del primer moment, plorant d'emoció i convençuts d'haver contactat amb el seu estimat familiar mort. I l'únic que se li passa pel cap al viu és preguntar-li al seu familiar: "Estàs bé?" Toca't els collons, està mort! I el mort contestant-li coses com "Dins l'armari de l'habitació, en el segon calaix hi ha una baldufa de quan era petit que tu guardes amb molt de carinyo".
Sincerament, per a tindre diàlegs així, Déu ja va inventar a Montilla. Ha pensat de portar Jordi González al seu "Gran Debate" a la Germain per contactar amb el PSC?
Foto familiar dels dos "lumbreres" de la família

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada