dilluns, 21 de gener del 2013

LES ORGIES DE MOSSÈN DURAN

Ara fa dos anys Mariano Rajoy, va demanar que es revisaren els complements de les pensions que reben els polítics que han sigut diputats o senadors, i que s'eliminessin el que ell va vindre a anomenar "privilegis". Que bé vivia aquest home a l'oposició sent més marxista que tota la meva família  junta, incloent-hi el Zeppo!

Sense fer-se esperar, Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés de Imputats, va contestar textualment: "Ha arribat un moment en què s'ha de defensar la dignitat de la política. Si vostès (periodistes) volen que aquí hi vingui simplement gent que no tingui cap propietat, i la societat en general pretén que aquesta Cambra sigui una Cambra de funcionaris i gent pobra, anem pel millor dels camins."

Dos anys més tard, Mossèn Duran torna a demostrar perquè ell té dret a cobrar aquests privilegis per damunt la xusma a la qual governa, passant-se pel forro dels seus beneïts ous allò que va dir ja fa més de deu anys a la cadena Ser: que dimitiria en cas que l'assumpte del cas Pallerols demostrés que Unió s'havia finançat il·legalment. Un cop demostrada la financiació irregular i l'embutxacament d'algun d'aquests senyors i senyores tan cristians, arriba el moment d'emprar llenguatge tècnic i dialèctica de corbata per fer veure que no es va dir el que es va dir, o almenys no s'ha demostrat el que s'ha demostrat; però és clar, el poble, aquests pidolaires que volen acabar amb els privilegis de Mossèn Duran i tota la camarilla regnant, no n'entén de res i es deixa endur per la demagògia més barata.

La mateixa gent, per altra banda, que considera a aquest cínic de sotana invisible i sex-symbol cap pelat amb gust per les faldilles segons les males llengües, el polític més ben valorat de la nostra Freedonia. Anem arreglats!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada