dijous, 31 de gener del 2013

JAMÓN JAMÓN

Un pingüino en mi ascensor
Ens fem ressò a Freedonia d'una notícia que no està tenint la pertinent difusió que mereix i que, de ser confirmada, donaria per a l'argument d'una pel·lícula de terror: Ara resulta que Sor Maria, la monja implicada en el robatori de nens, ha aconseguit després de morta aixecar sospites de que l'estat de morta en el que suposadament es troba potser no sigui tal. Digue-li miracle si vols.Segons el convent on vivia fins ara, Sor Maria va dinyar-la el passat dimarts i va ser enterrada amb celeritat, com si estorbés. La beatificaran amb la mateixa rapidesa? Cap paper oficial de la seva defunció, només la confirmació via telefònica de la gent del convent on la dolça mongeta vivia.  
Amb aquest em furgo allí baix
Sor Maria Gómez Valbuena enganyava les dones embarassades i els prometia ajuda. Moltes dones van accedir a ser ingressades en pisos i edificis d'ordres religioses i en el moment del part eren adormides i els nadons desapareixien. La monja i els metges argumentaven a les mares que el nadó havia mort. No obstant això, les sospites de moltes famílies s'han confirmat aquests darrers anys, els nadons eren robats i lliurats a altres famílies que els registraven com a fills naturals. En els fets estan implicada la monja sor Maria Gómez Valbuena. A més, van participar en aquests fets metges, infermeres, llevadores, notaris, advocats, conserges de les maternitats, i fins i tot propietaris de funeràries que sabien que s'enterraven taüts buits.
I aquesta per què no em segresta a mi???

Que el cas fa pudor és obvi, que la monja en cas d'estar morta també en fa, evident. Però que el pingüí roba-nens pugui estar viva i amagada en qualsevol lloc és massa greu com per passar-ho per alt. Cal exigir l'exhumació del cadàver (no crec que uns papers oficials ens tranquilitzessin, tenint en compte com se les gasten aquesta colla a l'hora de falsificar documents) i verificar al 100% la seva mort. 

Serà capaç de ressuscitar Sor Maria en tres dies? Demà divendres la resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada