dimecres, 30 de gener del 2013

GENESIS: LA BÍBLIA I ALTRES FICCIONS 2

La prova definitiva que Spiderman existeix!
Més comentaris de text al respecte de la "Creació" del Déu del judaisme i cristianisme:
(...)
 Déu digué:
--Fem l'home a imatge nostra, semblant a nosaltres, i que sotmeti els peixos del mar, els ocells del cel, el bestiar, i tota la terra amb les bestioles que s'hi arrosseguen.
Diguem-ho clar: Déu i ecologisme no casen gens bé. "Doneu pel cul a tot ésser viu" sembla que vingui a dir. Per cert, aquest "Fem l'home a imatge nostra" fa que pensar. Amb qui parlava Déu? Formava part Déu d'un Comité per a la Creació? O el fet d'haver viscut anteriorment tan a soles li va trastocar el seu cervell diví?
27 Déu va crear l'home a imatge seva, el va crear a imatge de Déu, creà l'home i la dona. 28 Déu els beneí dient-los:
--Sigueu fecunds i multipliqueu-vos, ompliu la terra i domineu-la; sotmeteu els peixos del mar, els ocells del cel i totes les bestioles que s'arrosseguen per terra.
Acabo de tindre un déjà vu. Aquest és el text del llibre que és tractat per alguns com l'obra literària de més qualitat mai escrita. Doncs ni això. Redacció reiterativa de parvulets. D'acord, com tots els textos d'aquest blog... punt per a tu, integrista radical!
L'altre fet que aquest tros em porta a considerar va donar peu a un llibre: "Tenien melic Adan i Eva?" Recordo haver fet aquesta pregunta a uns testimonis de Jehovà i encara s'hi estan trencant el cap ara. Clar que ja no hi havia massa per trencar...
(...)
2
Així van quedar acabats el cel i la terra amb tots els seus estols. El setè dia, Déu havia acabat la seva obra. El dia setè, doncs, va reposar de tota l'obra que havia fet. Déu va beneir el dia setè i en va fer un dia sagrat, perquè aquell dia reposà de la seva obra creadora.
Però no va inventar el futbol dels diumenges, això no va vindre fins al segle XX. Veient com està el món és massa obvi que el va fer només en sis dies... en qualsevol empresa a aquest Senyor ja l'haurien fotut fora per incompetent i sense dret a l'atur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada